Casa de colònies "ALBERG ROQUES BLANQUES"

     

Activitats

L’allotjament “Alberg Roques Blanques” es troba a la porta dels Pirineus, concretament a la Vall de Ribes. Aquesta vall ofereix un ampli ventall d’activitats a qualsevol època de l’any; fer esports d’hivern, caçar bolets, contemplar el romànic,  excursions per camins i corriols, pujar al santuari de la Vall de Núria o fer una excursió al Puigmal, en són alguns dels exemples.

Vall de Núria. Pujar amb el cremallera a la Vall de Núria és sempre una experiència inoblidable. Hi ha un munt d’activitats a realitzar, tant per els infants com per els adults. Per més informació www.valldenuria.cat . Teniu disponible a recepció descomptes per el cremallera.

Ascens al Puigmal. Amb una alçada de 2.900 metres, és de les muntanyes més altes del Pirineu Oriental. L’ascensió fins la creu forjada és senzilla. Hi ha varies rutes, us en proposem una que comença des del pic de Fontalba ->  Ruta de Fontalba al Pugimal

Ribes de Freser. Passejar per aquest poble de muntanya és sempre una experiència. Comprar els embotits, pa i formatges elaborats a la vall, visitar l’esglèsia de Santa Maria, fer un recorregut per les fonts del municipi, visitar el mercat setmanal dels dissabtes o passejar per els carrers de la vila és totalment aconsellable. A recepció disposem de planells del municipi i de la ruta de les fonts.

Esquia a La Molina, La Masella i Núria. Teniu molt a prop tres estacions d’esquí de muntanya. La Molina, amb 53 pistes i un total de 61 quilòmetres esquiables, a més una pista de trineus, raquetes de neu i d’altres activitats d’hivern. La Masella, amb 64 pistes i un total de 74 quilòmetres esquiables, de les quals 13 pistes il·luminades per gaudir de l’esquí nocturn. Vall de Núria, amb 11 pistes i un total de 8 quilòmetres esquiables, a més d’un parc lúdic i pistes de trineus. Demaneu a recepció descomptes per forfaits i cremallera.

Recorregut senzill de Roques Blanques a Campelles. Des de la mateixa casa podeu seguir una ruta apte per a tots els públics. Podeu veure la ruta a través d’aquest enllaç, no tingueu en compte el temps de durada total és de dues hores. Ruta de Roques Blanques a Campelles.

Esports d’aventura. La Vall ofereix diferents activitats d’aventura com ara escalada per parets naturals, trèkking aquàtic, raquetes de neu i espeleologia. Oferim aquesta activitat amb guies del Centre Excursionista de Catalunya.

 

 

})(document); smartlook('init', 'c632ab9c6cec00df49ac05ceb927e88165862088');